Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2007 01:01 - Да нападаш като ЛЪВ
Автор: lions Категория: Забавление   
Прочетен: 2034 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 04.10.2007 01:52


Непрекъснато разни дребни душици, особено в блоговете, в които пиша, ме обвиняват, че нападам! Обикновено си го позволяват, защото са много ербап като са се скрили зад компютърчетата си. Някои нездравословно го правят и наживо.

 

Аз питам- какво друго да правя? Нали съм Лъв, не агне! Няма да им муча притеснено-примирено насреща, я! Лъвът напада, затова е Лъв. Тежка е наистина тая Лъвската история! Тежка е! Цар на животните, ама всеки цар има нужда да пази собствения си авторитет. Защото непрекъснато има разни, които само чакат да ти скочат отгоре. Като хиени. Ми, така де, всеки иска да е цар, ама малцина ни е дадено :) Като казвам, че работата ни е тежка, хич даже не празнословя. Какво се случва в действителност? Седим си ние на трона и царстваме. Около нас всички са в обожание и преклонение. Ние сме силни, авторитетни и всеможещи. Обаче и ние сме живи същества. И ние имаме емоции, тежки моменти и пр. Групата на хиените само тях чака. Аха си си раздрал лапата или си пуснал микросълза, защото денят не е сред най-добрите ти и веднага ти скачат отгоре. Помирисват кръв и са готови да я изсмучат до капка. Почват те с всички възможни средства, правят не особено джентълменски опити да те нападат, изкарват наяве всички твои грехове и грешки /според тях/, сочат ти колко си неправ и колко няма да стане твоята. Въобще, възползват се от ситуацията ти на не особено адекватен! Преди, когато си бил в пълния си блясък, те са ти лазили в краката и са ти викали колко е гениално всичко, което правиш и измисляш и аха си се поотпуснал малко, аха се опитват да те наврат в миша дупка. Докато не се наложи да им изревеш мощно кой е шефа. Е, добре, налага ли се? Нужно ли е постоянно да припомняш, че в тая природа си има ред? Лъвът е лъв, той е цар на животните, хиената е хиена и е винаги от малоумно хилещите се в ъгъла подмазвачи. Толкова ли не разбраха, че Лъвът няма как да си смени осанката и положението?

 

И после ме обвиняват, че нападам! Ще нападам, изглежда има много хиени, на които трябва да им се припомнят някои основни природни закони. На нас, Лъвовете това ни е в характера- да  акатуваме, постоянно да демонстрираме авторитет и шефство. Който не му харесва, да си търси друга  с а в а н а ! Но не се опитвайте да поразите Лъва- той винаги ще е над вас. Природа, какво да я правиш! :)

 



Тагове:   лъв,   нападаш,


Гласувай:
0



Предишен постинг

1. july26 - Малиии...ма много точно бе...
03.10.2007 01:25
Нямам какво да добавя просто...
Ама ..традициите не са това,което бяха,та вместо хиените и другите там разни да си знаят мястото...и ние нашето де,то всичките места са си наши,то е ясно просто....та за к`во говорех...а ,за традициите...та трябва постоянно да се доказваш,`начи...
Че не е лесно-не е ,и справедливо не е ,ама това е положението..
Малцина ни е дадено,ти го казваш,така е ...и значи,че не е и лесно,щото требва да удържаме фронта постоянно...
Природа,дето викаш,кво да пра`йш...!!
Аааа...и да попитам...бе ти мене уважаваш ли ме всъщност?!?!
Ама помисли си хууубаво...:)
Че да не ти се налага да си търсиш джунгла друга нещо...!!!
(Гле`й сега,тука малко ,между нас казано,си позгазила лука,щото ние все пак повече саваните обитаваме,ако некой и друг мутант от нашите е решил да се прави на интересен и да се мотае по джунглите,негова си работа...Ама айде да не задълбавам и да те излагам пред разните хиени,че те и това чакат и да те заръфат за нещо...)
цитирай
2. paoleta - Упс, сори, коригирам веднага това ...
04.10.2007 01:51
Упс, сори, коригирам веднага това за джунглата и саваната:))) Ми, то и аз мутирах вече с толкова много хиени :))))))))))) Грешката вероятно е вследствие наслагванията от една моя любима песничка- "In the jungle, the giant jungle, the Lion sleeps tonight...". Ето тук я има: http://www.youtube.com/watch?v=WHWjNMhdY0I
цитирай
3. анонимен - смешници
28.03.2009 20:07
Това може да са изказвания само на смешници, но не и на лъвове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lions
Категория: Забавление
Прочетен: 261935
Постинги: 21
Коментари: 109
Гласове: 65
Архив